Boomstam hoektafels

Met een boomstam hoektafel heb je een ruig element in huis waar je ook je spullen op kunt zetten. Een stukje natuur voor tegen de muur, tussen je banken of midden in de kamer. Dankzij de grillige vorm van de boomstam is geen enkele sidetable hetzelfde in het assortiment van HOUTR. Ook kun je bij ons je boomstam hoektafel op maat laten maken.

Boomstam hoektafels

  • Tafel Gilles XL

    Vanaf € 1.470,49 Denk je aan een boomstamtafel dan denk je aan Gilles. Tafel...
  • Tafel Gilles

    Vanaf € 931,64 Denk je aan een boomstamtafel dan denk je aan Gilles. Tafel...

Boomstam hoektafels van HOUTR

Met een boomstam hoektafel heb je een smaakvolle sidetable in huis. Die plek tussen je banken, vol in de kamer of tegen de muur is daarmee op natuurlijke wijze gevuld. De vele knoesten, jaarringen, holtes en natuurlijk de grillige vorm van de hoektafel maken elk model uniek. Van robuuste hoektafels tot moderne hoektafel, in ons assortiment vind jij de boomstam die bij je past. Ook kun je je eigen ontwerp door ons op maat laten maken. Met echt eikenhout maken onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw hoektafel op maat, met of zonder onderstel. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.