Vierkante eettafels

Weet je niet zo goed welke vorm eettafel geschikt is voor jou? Denk dan eens aan een vierkante eettafel! In het assortiment van HOUTR vind je veel verschillende soorten vierkante tafels waar met gemak vier, acht of meer personen aan kunnen zitten. Van landelijke eettafel en Scandinavische eettafel tot een vierkante eettafel op maat, je vindt ze bij ons!

Vierkante eettafels van HOUTR

Strak, robuust en passend in iedere eetkamer of keuken: de vierkante eettafel past in elk interieur, biedt genoeg ruimte aan meerdere eters en is ook ruimtelijk door zijn eenvoudige vorm. In het assortiment van HOUTR vind je een hoop verschillende vierkante eettafels, zowel in grootte als in stijl. Dus of je nu een robuuste eettafel zoekt, een boomstam eettafel of een moderne eettafel, wij hebben het. Ook een vierkante eettafel op maat is bij ons mogelijk. Jij kiest het blad en het onderstel van je eettafel, wij maken van echt eikenhout met vakmanschap, precisie en een beetje liefde de tafel van jouw dromen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.