Ronde eettafels

De ronde eettafel is een speelse tafel waar je met veel mensen het ontbijt, lunch of diner aan kunt nuttigen. Met verschillende stijlen en groottes, is er voor ieder huishouden wel een ronde tafel te vinden bij HOUTR. Van industriële eettafels en vintage eettafels, tot moderne eettafels en robuuste eettafels. Ook kun je bij ons je eettafel op maat laten maken.

  • Tafel Lasse

    Vanaf € 745,59 Deze ronde tafel Lasse heeft door zijn vorm een zachte...
  • Tafel Jules

    Vanaf € 545,54 Deze ronde tafel Jules heeft door zijn vorm een zachte uistraling...

Ronde eettafels van HOUTR

De ronde tafel is van oudsher een iconisch symbool. Er zit niemand op de kop, je kunt iedereen aankijken en je hebt een ruimtelijke tafel. Bij HOUTR vind je boomstam eettafels, industriële eettafels, landelijke eettafels en Fenix eettafels met een ronde vorm. Mocht je eerder op zoek zijn naar iets unieks, kun je bij ons ook een ronde eettafel op maat laten maken. Met echt eikenhout maken onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw ideale ronde tafel. Jij kiest het onderstel van de tafel en het blad, wij zorgen voor de rest! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.