Visgraat eettafels

Een speels element in je tafel is bijvoorbeeld een herringbone. HOUTR biedt daarom een groot assortiment visgraat eettafels in verschillende groottes en vormen. Rond of ovaal, vierkant of rechthoekig, 180 cm of 280 cm of een visgraat eettafel op maat. Wat jouw stijl ook is, met een visgraat sla je de plank sowieso niet mis!

Visgraat eettafels van HOUTR

Een opvallende verschijning in iedere eetkamer is de visgraat eettafel. Wellicht heb je het bekende herringbone-motief wel eens als vloer gezien, maar HOUTR biedt dit tekenende patroon aan in onze eettafels. En of je nu een rechthoekige of vierkante eettafel zoekt, een ronde of ovale eettafel, je vindt ze in ons assortiment. Niet gevonden wat je zocht? Wij maken ook visgraat eettafels op maat. Jij kiest het blad en het onderstel van je eettafel, onze vaklui maken met precisie en een beetje liefde jouw droomtafel uit echt eikenhout. Meer weten? Neem contact op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.