Boomstam eettafels

Zoek je een tegenhanger voor alle strakke elementen in huis? Of wil je de natuur in huis halen? Denk dan eens aan een boomstam eettafel van HOUTR! De natuurlijke uitstraling en het grillige uiterlijk zijn voor verschillende stijlen en vormen beschikbaar zoals industriële eettafels en ovale eettafels, maar ook boomstam eettafels op maat zijn bij ons mogelijk.

 • Tafel Gilles XL

  Vanaf € 1.470,49 Denk je aan een boomstamtafel dan denk je aan Gilles. Tafel...
 • Tafel Lucas

  Vanaf € 933,56 Een tijdloze tafel met aparte twist, dat is deze eetkamertafel...
 • Tafel Gilles

  Vanaf € 931,64 Denk je aan een boomstamtafel dan denk je aan Gilles. Tafel...
 • Tafel Lucas XL

  Vanaf € 1.285,08 Een tijdloze tafel met aparte twist, dat is deze eetkamertafel...

Boomstam eettafels van HOUTR

Een boomstam eettafel ademt sfeer: de vele knoesten, holtes, jaarringen en natuurlijk de vorm van de stam. Veel authentieker dan dit heb je niet. In het assortiment van HOUTR vind je daarom een groot aanbod boomstamtafels, van ronde en vierkante eettafels tot moderne en landelijke eettafels. Liever een eigen ontwerp in huis? Laat dan jouw boomstam eettafel op maat maken. Onze vakmensen maken van echt, onbewerkt eikenhout met precisie en een beetje liefde de tafel van jouw dromen. Vorm, blad, afwerking en onderstel worden door jou gekozen, wij doen de rest. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.